NL EN
NL EN
NL EN

Coaching

Bewustwording door coaching

Ontdek steeds beter wie je bent en waarom je doet wat je doet. Bewustzijn geeft ruimte. Het stelt je in staat te groeien en andere keuzes te maken. Met behulp van coaching onderzoeken we terugkerende patronen en gedrag in verhouding tot een ander.

Als INSEAD-coach met een EIA EMCC-accreditatie combineer ik diverse coachtechnieken om de onderstroom bij mensen en organisaties zichtbaar te maken. Ik luister naar je, stel verdiepende vragen en geef je, op een empathische manier, terug wat ik hoor.

Individuele coaching

Aandachtig luisteren, goed observeren en eerlijke feedback, dat kun je van mij verwachten. Open en recht door zee zet ik 1 op 1 coaching in om jou te begeleiden.

Interactie en empathie

Van een lastige interactie naar empathische verbondenheid. Ik help je een stap terug te zetten, je onderzoekend op te stellen en nieuwe perspectieven in kaart te brengen.

Bewustwording

Ontdek welke afweertactieken je (onbewust) inzet tijdens een interactie. Leer voorbij het gedrag van de ander te kijken, creëer breder bewustzijn en keuzeruimte voor verandering.

"Door mij te leren zelf patronen in mijn gedrag en gevoelens te herkennen, heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf. Ik heb mijzelf leren begrijpen."

Hoofd facilitaire dienst

Coaching

In alle interacties neem je ervaringen uit het verleden mee die reacties kunnen oproepen. Ik help je om je bewust te worden van deze reacties, zodat je bedachtzaam met verschillende situaties om kunt gaan en voorbij het gedrag van de ander leert kijken.

1 op 1 coaching helpt je om jezelf te ontwikkelen en effectief te communiceren. Je oefent jezelf in het zien en begrijpen van gedachten, gevoelens, overtuigingen en verlangens, zowel bij jezelf als bij anderen. Door je open en nieuwsgierig op te stellen zul je ontdekken wat er speelt. Je krijgt zicht op jouw positie in onder meer (zakelijke) relaties, binnen je familie (bijvoorbeeld bij donorconceptie) en binnen een familiebedrijf.

Anderen over Coaching

Heb jij het idee dat je regelmatig in dezelfde patronen schiet? Ben je benieuwd wat 1 op 1 coaching kan betekenen in jouw proces van bewustwording? Lees dan hoe anderen deze vorm van coaching hebben ervaren.

Ondernemer Fysiotherapie

Wat ik heel fijn vind aan Linda is dat ze goed luistert. Ze helpt me bewust te worden van mijn genomen stappen en te reflecteren.

Ondernemer beursconcept

Het is voor mij een enorme toevoeging om met iemand als Linda te sparren en mijn gedrag te analyseren zodat dingen veranderen.