NL EN
NL EN
NL EN

Coaching bij donorconceptie

Betrokkenen donorconceptie

Wat als je bent geboren door KID (kunstmatige inseminatie donorzaad)? Hoe ga je als donor of wensouder om met de effecten van je keuze? Als ervaringsdeskundige help ik donorkinderen en betrokkenen bij het (her)definiëren van relaties en identiteit.

Een van onze basisbehoeften is verbinding. Voor een donorkind kan het verkennen en begrijpen van de oorsprong en identiteit echter complex zijn. Coaching ondersteunt betrokkenen bij donorconceptie in het bevorderen van begrip, hechting en verbinding.

Donorkinderen

Heb je het gevoel dat je voorgelogen bent? Heb je vraagtekens over je identiteit? In een veilige omgeving verkennen we de gevoelens en vraagstukken waar je tegenaan loopt.

Ouder kind relatie – vanuit wensouder

Hoe voer je het gesprek over donorconceptie? Maak bespreekbaar wat je met de beste bedoelingen hebt gedaan, ondanks de emoties die deze keuze teweeg brengt.

Donoren

Hoeveel kinderen zijn er? Hoeveel komen er nog? Hoe ga je met betrokkenen om? En welke plek neemt een donorkind in binnen jouw familie? Samen kijken we hiernaar.

Het was fijn om met iemand te praten die door het zelfde is heengegaan. Linda is iemand die zonder oordeel kan luisteren

Donorkind - sinds mijn 35ste

Coaching betrokkenen donorconceptie

Als donorkind en INSEAD geschoolde coach weet ik met welke vragen en uitdagingen je te maken kunt krijgen. Ik zet dan ook verschillende coachmethoden in om jou (en de mensen om je heen) te ondersteunen in het verkennen van je nieuwe identiteit, het begrijpen van je afkomst en het omgaan met complexe emoties en relaties.

Ik gebruik mijzelf als instrument om je te begeleiden bij het navigeren door persoonlijke en relationele vraagstukken en help je in de communicatie met de mensen om je heen. Door op een nieuwe manier te kijken naar je positie, het gedrag van jezelf en anderen én de manier waarop je op elkaar reageert, ontstaat nieuwe ruimte voor het maken van de keuzes die het beste bij je passen.

Anderen over mijn coaching

In de ondersteuning van betrokkenen bij donorconceptie ben ik aangesloten bij het Fiom en Stichting Donorkind. Ben jij op zoek naar een coach die begrijpt wat je meemaakt? Lees dan onderstaande reviews en plan een kennismaking in.

Ondernemer Fysiotherapie

Wat ik heel fijn vind aan Linda is dat ze goed luistert. Ze helpt me bewust te worden van mijn genomen stappen en te reflecteren.

Ondernemer beursconcept

Het is voor mij een enorme toevoeging om met iemand als Linda te sparren en mijn gedrag te analyseren zodat dingen veranderen.