NL EN
NL EN
NL EN

Executive coaching

Executive Coaching

Blijf jezelf ontwikkelen als leider. Je kunt altijd een verdiepingsslag maken. Dit jaar, deze maand, vandaag gebruiken om te groeien. Met executive coaching hou ik je een spiegel voor, waarmee jouw reflectief vermogen groeit en je een betere leider wordt.

Al observerend ontdek en ontrafel ik patronen. Wat is voor jou zo normaal geworden dat je het zelf niet meer ziet? Waar komen je acties en reacties vandaan? Wat hebben luisteren en bewustwording jou te bieden in de samenwerking met je organisatie en team?

Coaching

Luisteren, waarnemen en terugkoppelen. Zonder om de hete brij heen te draaien maak ik kenmerken en tegenstrijdigheden zichtbaar om zo verandering teweeg te brengen.

Verdieping en groei

Met je personeel als grootste goed weet je hoe belangrijk het is je leiderschapskwaliteiten te blijven ontwikkelen. Gebruik jouw kennis voor een autonome inzet van medewerkers.

Zelfreflectie

Weten wat je raakt helpt je objectief waar te nemen. Ik help je stil te staan bij de beleving van een ander en bewuste keuzes te maken in jouw manier van reageren.

"Door mijn ontwikkeling als leider voelt mijn hele team zich prettiger. Het is ongelooflijk wat er kan gebeuren in zo’n korte tijd."

Karel - Chief Operational Officer - Advocatuur

Executive coaching

Weten wat je doet en wat je raakt. Het heeft vele leiders geholpen om hun team beter aan te sturen. Als executive coach verken ik de mogelijkheden tot ontwikkeling en groei. Hierbij gebruik ik zelfkennis en reflectie als sleutels tot effectief leiderschap.

Samen gaan we op zoek naar de specifieke kenmerken van jouw leiderschapsstijl. Je start bij de bron en reflecteert. Hierdoor wordt jouw onderstroom zichtbaar en ontdek je wat er bij je past of waar je extra aandacht aan mag besteden. Door een goede vertaalslag te maken van transformatie naar praktische aanpak ben jij in staat blijvend verandering teweeg te brengen.

Anderen over executive coaching

Van een eenmalige coachsessie tot een volledig traject. Met executive coaching zijn vele nieuwe inzichten opgedaan en veranderingen op gang gebracht. Wil jij ook het beste voor jezelf en je organisatie? Neem dan contact op!

Huub | General Manager

Linda heeft mij inzichten gegeven waardoor ik veel effectiever ben als leidinggevende.

Andrew | CEO maakindustrie

Nooit gedacht dat coaching zoveel kon veranderen. Linda is echt een kanjer.