NL EN
NL EN
NL EN

Executive coaching

Leiderschapsontwikkeling

Blijf jezelf ontwikkelen als leider. Je kunt altijd een verdiepingsslag maken. Dit jaar, deze maand, vandaag gebruiken om te groeien. Met executive coaching hou ik je een spiegel voor, waarmee jouw reflectief vermogen groeit en je een betere leider wordt.

Al observerend ontdek en ontrafel ik patronen. Wat is voor jou zo normaal geworden dat je het zelf niet meer ziet? Waar komen je acties en reacties vandaan? Wat hebben luisteren en bewustwording jou te bieden in de samenwerking met je organisatie en team?

1-op-1 coaching

Luisteren, waarnemen en terugkoppelen. Zonder om de hete brij heen te draaien maak ik kenmerken en tegenstrijdigheden zichtbaar om zo verandering teweeg te brengen.

Verdieping en groei

Met je personeel als grootste goed weet je hoe belangrijk het is je leiderschapskwaliteiten te blijven ontwikkelen. Gebruik jouw kennis voor een autonome inzet van medewerkers.

Zelfreflectie

Weten wat je raakt helpt je objectief waar te nemen. Ik help je stil te staan bij de beleving van een ander en bewuste keuzes te maken in jouw manier van reageren.

"Door mij te leren zelf patronen in mijn gedrag en gevoelens te herkennen, heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf. Ik heb mijzelf leren begrijpen."

Hoofd facilitaire dienst

Executive coaching

Weten wat je doet en wat je raakt. Het heeft vele leiders geholpen om hun team beter aan te sturen. Als executive coach verken ik de mogelijkheden tot ontwikkeling en groei. Hierbij gebruik ik zelfkennis en reflectie als sleutels tot effectief leiderschap.

Samen gaan we op zoek naar de specifieke kenmerken van jouw leiderschapsstijl. Je start bij de bron en reflecteert. Hierdoor wordt jouw onderstroom zichtbaar en ontdek je wat er bij je past of waar je extra aandacht aan mag besteden. Door een goede vertaalslag te maken van transformatie naar praktische aanpak ben jij in staat blijvend verandering teweeg te brengen.

Anderen over executive coaching

Van een eenmalige coachsessie tot een volledig traject. Met executive coaching zijn vele nieuwe inzichten opgedaan en veranderingen op gang gebracht. Wil jij ook het beste voor jezelf en je organisatie? Neem dan contact op!

Ondernemer Fysiotherapie

Wat ik heel fijn vind aan Linda is dat ze goed luistert. Ze helpt me bewust te worden van mijn genomen stappen en te reflecteren.

Ondernemer beursconcept

Het is voor mij een enorme toevoeging om met iemand als Linda te sparren en mijn gedrag te analyseren zodat dingen veranderen.