NL EN
NL EN
NL EN

Familiebedrijf coaching

Familiebedrijf, een unieke dynamiek

Werken binnen een familiare context zorgt voor een unieke dynamiek. Als ervaringsdeskundige, KDVI en INSEAD geschoolde coach begrijp ik de complexe relaties, onderlinge afhankelijkheid en uitdagingen die je in een familiebedrijf tegenkomt.

Door middel van coaching onderzoeken we de balans tussen familiaire relaties, het eigendom en eventuele werkzaamheden in het bedrijf. We verkennen de mogelijkheden voor effectieve samenwerkingsverbanden en processen om duurzaam succes te borgen.

Hiërarchie in familiebedrijf

Eigendom, familie en bedrijf. Onderzoek deze drie-eenheid, hoe je je als familieleden verhoudt binnen én buiten het bedrijf en waar de familiedynamiek obstakels vormt.

Leiderschapsontwikkeling

Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten en verstevig je positie. Via coaching leer je jezelf beter kennen en de ander begrijpen. Zo ontstaan verbinding en epistemisch vertrouwen.

Vertrouwenspersoon

KDVI en INSEAD geschoold, EIA EMCC-geaccrediteerd én ervaringsdeskundig. Met mij kun je praten over dat wat onbesproken blijft. Een veilige plek buiten je familie en bedrijf.

De coaching heeft mij zelfverzekerder gemaakt door te begrijpen waar mijn twijfels vandaan komen. Door de twijfels in context te plaatsen kan ik sterker achter mijn keuzes staan.

Margot - 2de generatie familiebedrijf

Coaching in een familiebedrijf

Vind het evenwicht tussen familiedynamiek, familiaire relaties en jouw ambities voor professionele groei. Als coach en ervaringsdeskundige ken ik als geen ander de complexiteit van jouw situatie en de context waarbinnen jij je bevind.

Tijdens de coaching ondersteun ik je dan ook bij het helder krijgen en ontwikkelen van je positie binnen het bedrijf. Trouw aan je waarden en identiteit, werk je aan het versterken van je leiderschapskwaliteiten. Samen verkennen we je mogelijkheden voor het leveren van een waardevolle bijdrage aan het succes en de continuïteit van het familiebedrijf. Daarbij zorgen we dat de harmonie en het evenwicht binnen de familierelaties behouden blijven, ook als jouw rol binnen het bedrijf verandert.

Ervaringen vanuit familiebedrijven

Met mijn ervaring in ons familiebedrijf en als executive coach, heb ik vele ondernemers in familiebedrijven ondersteund. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan de reviews die ze hierover schreven.

Margot - 2e generatie familiebedrijf

De coaching heeft mij zelfverzekerder gemaakt door te begrijpen waar mijn twijfels vandaan komen. Door de twijfels in context te plaatsen kan ik sterker achter mijn keuzes staan.

Roderick - 3de generatie familiebedrijf

Het was super fijn om met iemand te praten die niet in de familie zit, maar er wel alles van begrijpt.