NL EN
NL EN
NL EN

Mentaliserend coachen

Coaching voor een betere samenwerking

Wat als de samenwerking met een collega ingewikkeld wordt? Als je merkt dat je elkaar niet meer hoort en ziet en niet begrijpt wat er tussen jullie gebeurt. Ontdek de kracht van coaching en mentaliseren bij het versterken van weerbaarheid en flexibiliteit in relaties.

Gebruikmakend van diverse coachmethoden, waaronder de Stairway to mentalizing, leer ik je jezelf en de ander beter begrijpen. Je ontdekt wat er speelt in de onderstroom en ontwikkelt naast je eigen bewustzijn ook onderling begrip voor een betere samenwerking.

Objectief waarnemen

Leer elkaar weer te zien en horen. Als INSEAD geschoolde en EIA EMCC-geaccrediteerde coach maak ik patronen in de onderstroom zichtbaar via objectieve waarneming.

Inzicht en verbinding

Met verbinding als een basisbehoefte, worden we graag door elkaar gehoord en gezien. Hiervoor is inzicht nodig in onszelf, de ander en de manier waarop we op elkaar reageren.

Effectieve samenwerking

Werk via de Stairway to mentalizing aan epistemisch vertrouwen. Zelfreflectie en een open, nieuwsgierige houding resulteren in betere relaties, resultaten én bedrijfscultuur.

"De trap is voor mij een mooi, begrijpelijk en tastbaar model wat echt heel goed het stappenplan visualiseert voor betere, fijnere, effectievere en meer compassievolle communicatie".

Frederique - Chief Product Owner

Zakelijke coaching

Samenwerkingen die stagneren beïnvloeden naast de onderlinge relatie ook het team en de rest van de organisatie. Door collega’s kennis te laten maken met de kracht van mentaliseren, help ik hen opnieuw te verbinden. Hierdoor ontstaan betere cultuur en samenwerkingen, met een lager ziekteverzuim.

Veel misverstanden ontstaan doordat we elkaar niet goed begrijpen. We zien niet wat er bij de ander speelt en zijn geneigd onze eigen gevoelens, emoties en gedachten op de ander te projecteren. Effectief samenwerken vraagt om een nieuwsgierige basishouding. Als we ons allemaal gehoord en gezien voelen ontstaat epistemisch vertrouwen (ontvankelijkheid voor de kennis van een ander), wat een eerste stap kan zijn naar een mentaliserende bedrijfscultuur.

Anderen over coaching

Van CEO tot werknemer op de werkvloer, coaching met behulp van de Stairway to mentalizing heeft velen geholpen naar een veilige en inspirerende werkplek. Benieuwd naar hun ervaring? Lees dan deze reviews.

Ondernemer Fysiotherapie

Wat ik heel fijn vind aan Linda is dat ze goed luistert. Ze helpt me bewust te worden van mijn genomen stappen en te reflecteren.

Ondernemer beursconcept

Het is voor mij een enorme toevoeging om met iemand als Linda te sparren en mijn gedrag te analyseren zodat dingen veranderen.