NL EN
NL EN
NL EN

Trap naar inclusiviteit

Linda Wes inclusief leiderschap

Met frisse blik kijk ik mee in jouw systeem. Ik observeer, reflecteer en geef terugkoppeling over de onderstroom binnen jouw organisatie. Kenmerkend voor mijn aanpak is de unieke manier waarop ik mijzelf, dankzij mijn opleiding, heb leren inzetten als instrument.

Met mijn scherpe waarnemingsvermogen, kennis en ervaring als executive en INSEAD geschoolde coach, stel ik hypotheses. Ik laat je mogelijkheden zien om efficiënter te werken, te veranderen en te groeien. Zo kun jij direct passende stappen zetten.

Objectief waarnemen

Blokkades wegnemen en kansen zien voor een efficiënte manier van werken. Hiermee ondersteun ik jou én jouw organisatie. Tijdens mijn EMC opleiding leerde ik om mijzelf als instrument te gebruiken.

Bewustwording

Bewustwording van de onderstroom maakt verandering mogelijk. Door actief mee te draaien in de organisatie, te observeren en hypotheses te stellen, maak ik de onderstroom in organisaties zichtbaar.

Effectief veranderen

Zeventig procent van verandertrajecten slaagt niet, maar weet je ook waarom niet? Ik leg de uitdagingen in jouw organisatiecultuur bloot en weet feilloos te achterhalen waar mogelijke struikelblokken zitten.

"Linda heeft mij ontzettend geholpen door bewustheid bij mij te creëren. Zij laat mij nadenken over de manier waarop ik dingen doe, waarom en wat het betekent."

Hoofd facilitaire dienst

Verandermanagement

Succesvol veranderen verloopt in vier fasen: waarnemen, interpreteren, vervolgstappen bepalen en de verandering zelf. Vaak worden de eerste twee fasen overgeslagen, waardoor onduidelijk is wat er speelt en waar rekening mee moet worden gehouden bij een verandering. Juist de bewustwording van patronen binnen de organisatie is echter bepalend voor het slagen van een verandertraject.

Zolang een bedrijf op de vertrouwde manier doordraait en medewerkers zich niet betrokken voelen bij de verandering kan er onvoldoende draagvlak gecreëerd worden.
Met mijn kennis en ervaring breng ik in kaart wat er speelt, kijk ik welke cultuuraspecten een rol spelen en adviseer ik wat jij kunt doen om medewerkers te begeleiden naar effectieve en blijvende verandering.

Succesvolle verandertrajecten

Wat zeggen de patronen, processen en systemen over jouw organisatie? Een goede medewerkersbetrokkenheid is essentieel voor succesvolle veranderingen en een prettige manier van werken. Benieuwd hoe? Vraag om een offerte op maat!

Leidinggevende kinderdagverblijf

Door de coaching ben ik gaan nadenken over mogelijkheden om dingen anders aan te pakken met als resultaat dit ook direct te doen.

Change leader internationaal opererende financiële instelling

Een geweldige coach die altijd die ene vraag weet te stellen die het balletje aan het rollen brengt naar dat inzicht dat ik nodig heb om de dingen anders te kunnen zien.