NL EN
NL EN
NL EN

Wie ben ik?

Meer over mijzelf en wat ik belangrijk vind

Mijn naam is Linda Wes. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig en leergierig. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zich zou moeten blijven ontwikkelen. Ik help je kansen te zien, creëren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. In hoeverre benut jij jouw potentieel?

Van persoonlijke groei als leidinggevende tot ondersteuning bij een verandertraject. Met scherpe blik kijk ik met je mee in de dynamieken die er spelen. Ik breng patronen in kaart, vergroot je bewustzijn en help je te reflecteren om zo nieuwe inzichten te krijgen.

Empathisch confronterend

Direct én met compassie vertel ik wat ik zie. Door je een spiegel voor te houden help ik je inzichten te krijgen.

Objectief waarnemen

Open en eerlijk. Door reflectie en mijn scherpe manier van waarnemen leg ik bewuste en onbewuste patronen bloot.

Certificering

Leiderschap en verandering. Met mijn NOBCO-certificering, MBA en EMC ondersteun ik jou en jouw organisatie.

Jarenlange ervaring

Scherpe blik. Als bedrijfseigenaar, voormalig executive en coach doorzie ik snel waar verandering noodzakelijk is.

"Het is voor mij een enorme toevoeging om met iemand als Linda te sparren en mijn gedrag te analyseren zodat dingen veranderen."

Ondernemer

Meer dan een coach

Waarnemen, reflecteren en empathisch confronteren. Durf jij op een andere manier te kijken? Tijdens de Executive Master in Change-opleiding van INSEAD leerde ik mijn waarneming te gebruiken om de onderstroom in organisaties zichtbaar te maken. Om patronen bloot te leggen die leidinggevenden helpen in de aansturing van processen en tegelijkertijd verandering mogelijk te maken.

Opgroeien in een internationaal opererend familiebedrijf, het behalen van een MBA en het vervullen van diverse executive functies maken dat ik het bedrijfsleven door en door ken. Als ondernemer combineer ik mijn zakelijke kennis met coaching. Zo breng ik jou én je organisatie verder en haal jij het maximale uit je kansen voor verdieping en groei.

Ervaringen met Linda Wes

Van executives bij multinationals, MKB en familiebedrijven tot uitvoerend medewerkers. Door zich gericht te laten coachen hebben velen het verschil kunnen maken binnen hun omgeving. Benieuwd hoe zij de coaching en verandertrajecten ervaren hebben? Lees de reviews!

Ondernemer in de sport

Linda scoort bij mij hoog als het gaat omvertrouwen, inzet, neutraal blijven, er voor de client zijn, niet van te voren invullen.

Hoofd facilitaire dienst

Door mij te leren zelf patronen in mijn gedrag en gevoelens te herkennen, heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf. Ik heb mijzelf leren begrijpen.